Fotbalistul echipei CFR Cluj, Andrei Burcă, a declarat joi seară, după calificarea în 16-imile de finală ale Ligii Europa, că tehnicianul Dan Petrescu i-a pus pe jucători să exerseze fazele fixe la antrenament, preconizând că partida cu Celtic va fi decisă la astfel de faze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne-am mobilizat foarte bine dipă înfrângerea de la Botoşani. Este o performanţă importantă pentru noi şi pentru România. Nu ne-a interesat celălalt meci, era păcat să ne gândim la celălalt meci. Ştiam că depinde de noi această calificare şi ne bucurăm că am obţinut-o. Chiar azi dimineaţă am lucrat aceste faze fixe. Ne-a spus Mister: ‘Fiţi atenţi că acest meci se decide din faze fixe. Mi-a spus la antrenament: ‘Vezi că o să ai una diseară şi o să o bagi în poartă’. Mâine diimneaţă e antrenament. Încă nu realizăm, dar consider că este o performanţă foarte mare”, a spus Burcă la Digi Sport.

În ceea ce priveşte posibila adversară din faza următoare, Burcă a menţionat Ajax Amsterdam şi Inter Milano: “Ajax, Inter sunt nişte echipe senzaţionale. Nu ne-am făcut de râs până acum în Europa, să ne ia la matineu”.

CFR Cluj s-a calificat în 16-imile Ligii Europa, după ce a învins, joi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (goluri Burcă ’49 şi Djokovici ’70)), campioana Scoţiei, Celtic Glasgow, în etapa a VI-a a Grupei E. CFR Cluj este pentru a doua oară în primăvara Ligii Europa după sezonul 2012/2013, când a fost eliminată în 16-imi de Inter Milano (0-2 în deplasare şi 0-3). Sezonul acesta, CFR şi-a asigurat până acum din participarea sportivă în LE (fără market pool) suma de 6,2 milioane de euro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.