În urma meciurilor disputate miercuri la Campionatul Mondial din Japonia au fost decise semifinalistele competiţiei, adică Rusia – Olanda şi Norvegia – Spania. România a încheiat pe locul 12 şi va evolua la turneele preolimpice, în grupa 3, datorită clasării pe locul 4 la Campionatul European din 2018.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Semifinalele vor avea loc în 13 decembrie, iar finalele pentru medalii în 15 decembrie.

Vineri se vor juca şi celelalte meciuri de clasare finală, adică Serbia – Muntenegru (locurile 5-6) şi Germania – Suedia (7-8).

Naţionala României a încheiat participarea pe locul 12, în condiţiile în care obiectivul era clasarea în primele opt, dar va evolua la turneele preolimpice, în grupa a 3-a, între 19-22 martie 2020.

În grupa a 3-a, unde ar urma să evolueze tricolorele, este sigură până în prezent echipa Coreea de Nord, care s-a clasat pe locul 3 la Campionatul Asiei. Ar urma să mai ajungă în grupă locul 5 la CM, adică Serbia sau Muntenegru, care joacă pentru locurile 5-6, dar şi învinsa din meciul pentru medalia de bronz, adică locul 4 la CM, care va fi cunoscută abia duminică.

Rezultatele complete ale României la Campionatul Mondial din Japonia sunt: 16-31 cu Spania, 29-24 cu Senegal, 22-20 cu Kazahstan, 26-27 cu Muntenegru, 28-27 cu Ungaria, 18-27 cu Rusia, 22-34 cu Suedia şi 20-37 cu Japonia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.