Harvey Weinstein, producătorul de la Hollywood căzut în dizgraţie în urmă cu doi ani, va fi supus săptămâna aceasta unei operaţii la spate, după ce în luna august a fost implicat într-un accident de maşină, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

El se deplasează de atunci sprijinit în baston. Aceeaşi imagine a fost afişată vinerea trecută, în faţa curţii de justiţie, unde a fost participat la o audiere privind cauţiunea. El urmează să revină miercuri în faţa judecătorului.

Pe 6 ianuarie urmează să înceapă procesul pentru şase capete de acuzare, viol şi abuz sexual. 

Avocata lui, Donna Rotunno, a transmis marţi un comunicat în care a susţinut că este nevoie să fie operat săptămâna aceasta. Ea a spus că a fost „consternată” să citească în presă că Weinstein încearcă să obţină mila curţii.

„Domnul Weinstein a fost implicat într-un grav accident de maşină în august, în care a fost rănit şi este nevoie acum de o operaţie la spate”.

Procurorii încearcă să crească de la 1 milion de dolari la 5 milioane de dolari cauţiunea pentru Weinstein. Ei susţin că fostul producător de film a abuzat sistemul de monitorizare montat la gleznă şi a încălcat în repetate rânduri cele impuse de judecător.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.