Vicepremierul Raluca Turcan afirmă că, în ultimii 30 de ani, românii au emigrat în masă ”nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci şi a unei societăţi fără corupţie”. ”Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie şi grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice”, susţine vicepremierul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Românii puteau trăi ca «afară», dacă dezvoltarea ţării nu era frânată de corupţie şi grupările de interese care se roteau în jurul puterii politice! Corupţia din ultimii 30 de ani a făcut ca românii să emigreze în masă nu doar în căutarea unui nivel de trai mai bun, ci şi a unei societăţi fără corupţie – unde cetăţeanul să fie pus pe primul loc. Milioane de părinţi şi copii au fost goniţi din România de efectele corupţiei şi au fost nevoiţi să îşi facă un viitor departe de ţară”, a transmis, luni, Raluca Turcan.

Aceasta anunţă că Guvernul va stopa ”mica şi marea corupţie, din politică, din administraţie, din şcoli, din spitale sau din vămi”.

”Vom creşte calitatea serviciilor publice pentru fiecare român, vom da încredere oamenilor că se poate trăi bine şi la noi în ţară. Astăzi, de Ziua Internaţională împotriva corupţiei, Guvernul României îşi ia un angajament ferm în susţinerea tuturor instituţiilor în lupta cu acest flagel!”, a mai transmis Turcan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.