Fotbalistul Constantin Budescu a declarat, duminică seară, că de când Astra Giurgiu este condusă de Bogdan Andone echipa a făcut “doar jumătate de grătar”, nu câte s-ar crede având în vedere glumele pe tema grătarelor de la formaţia giurgiuveană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă am face atâtea grătare câte glume se fac, ar fi foarte bine, dar am făcut doar jumătate de grătar... Am vrut să facem grătar şi a plouat. De când a venit Bogdan, ne tot ameninţă că facem grătar şi n-am făcut, tot aşteptăm”, a spus Budescu la Digi Sport.

În replică, tehnicianul Bogdan Andone a spus că cealaltă “jumătate a grătarului” va avea loc săptămâna viitoare: “Probabil miercuri când ne vom  reuni voi da şi cealaltă jumătate de grătar”.

În ceea ce priveşte meciul cu Universitatea Craiova, câştigat cu scorul de 1-0, Constantin Budescu a declarat  că  el şi colegii săi nu aju jucat cum şi-ar fi dorit. "Este bine că am câştigat din nou, avem un parcurs nesperat, ca să zic aşa, dar este bine şi sperăm să câştigăm cât mai multe meciuri. Am mai avut şi noroc, nu am jucat mereu cum ne-am dorit, am avut o primă repriză mai slabă azi, dar apoi am avut ocaziile mai clare şi am meritat victoria. Este o diferenţă foarte mică, dacă aveam o diferenţă de 10 puncte, puteam vorbi de campionat. Orice echipă poate câştiga campionatul. Domnul Niculae ne-a promis că vom fi la zi cu banii", a mai afirmat el.

Bogdan Andone a spus şi el că patronul Ioan Niculae le-a promis jucătorilor că va achita din restanţe. “Trebuie felicitaţi băieţii în primul rând, e munca lor, e sacrificiul lor. Mă bucur pentru ei, e în totalitate meritul lor. La pauză am schimbat sistemul, am căzut de acord cu băieţii pentru a risca mai mult pe faza ofensivă. Mă bucur că am jucători cu experienţă şi care îşi asumă anumite riscuri în momente ale jocului. Alibec e o pierdere, dar cine va intra în locul lui cu siguranţă îşi va face treaba”, a mai spus tehnicianul.

Formaţia Astra Giurgiu a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a XX-a a Ligii I. Ca urmare a rezultatelor din această etapă, Astra a urcat pe primul loc în clasament, având 40 de puncte, în timp ce CFR Cluj (1-2 cu FC Botoşani) a coborât pe doi, cu 38 de puncte. Astra Giurgiu a înregistrat în faţa Universităţii Craiova a şasea victorie consecutivă în Liga I.

Golul a fost marcat de Alibec, în minutul 50.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.