Actriţa Brooke Shields ironizează, într-o postare pe Instagram, banana lipită cu bandă adezivă de la Art Basel, vândută pentru suma de 120.000 de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ea a postat duminică pe Instagram un selfie în care are o banană lipită pe frunte cu bandă adezivă albastră, similar celei vândute în pentru 120.000 de dolari la târgul de artă Art Basel.

Fotografia a fost însoţită de comentariul: ”Un selfie scump”.

Lucrarea numită "Comediantul" a lui Maurizio Cattelan, care a prezentat o banană lipită cu bandă adezivă pe un perete, cumpărată de la un magazin alimentar din Miami, a fost vândută săptămâna aceasta pentru suma de 120.000 de dolari la târgul de artă Art Basel. Au existat trei exponate de acest fel, toate fiind puse în vânzare.

Cattelan a declarat pentru site-ul Artnet că a lucrat la această operă-produs de un an şi că la început a vrut să facă o banană din bronz şi răşină, până când a avut o "revelaţie".

Banana a fost însă mâncată sâmbătă de un artist.

Artistul David Datuna a postat pe Instagram un filmuleţ,  "Artist Flămând", în care poate fi văzut mergând spre banană, luând-o de pe perete şi mâncând-o.

"Iubesc operele de artă ale lui Maurizio Cattelan şi ador această instalaţie. Este foarte delicioasă", a scris Datuna pe Instagram.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.