Premierul Ludovic Orban spune că nu a vorbit "încă" de angajarea răspunderii Guvernului pe legea bugetului. "Obiectivul nostru este să finalizăm într-un termen cât mai rezonabil proiectul legii bugetului de stat şi să-l trimitem în dezbaterea Parlamentului", afirmă el.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ludovic Orban a fost întrebat, joi, de jurnalişti, despre o eventuală asumare a răspunderii pe legea bugetului.

"Eu nu am vorbit încă de angajarea răspunderii, obiectivul nostru este să finalizăm într-un termen cât mai rezonabil proiectul legii bugetului de stat şi să-l trimitem în dezbaterea Parlamentului. Obiectivul nostru, evident, este acela ca legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până la sfârşitul anului (...)", a declarat el.

Întrebat dacă nu va lua în calcul asumarea răspunderii pe legea bugetului, Orban a repetat: "Obiectivul nostru este acela de a reuşi ca legea bugetului de stat şi legea bugetului asigurărilor sociale de stat să fie adoptate până în data de 31 decembrie".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.