Producătorul saudit de petrol Aramco a primit comenzi în valoare 189,04 miliarde de riali (50,4 miliarde dolari) pentru tranşa destinată investitorilor instituţionali din cadrul ofertei publice inişiale, au anunţat marţi consilierii financiari ai grupului, citaţi de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Comenzile din partea investitorilor instituţionali au început să fie primite de pe 17 noiembrie, iat procedura se va încheia pe 4 decembrie.

Aramco intenţionează să vândă 1,5% din acţiunile sale, tranzacţie prin care ar putea atrage pânp la 25,6 miliarde de dolari.

Gigantul producător de petrol saudit a primit până acum comenzi de subscriere din partea cumpărătorilor instituţionali pentru circa 6,3 miliarde de acţiuni, au anunţat Samba Capital, NCB Capital şi HSBC Saudi Arabia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.