Preşedintele american Donald Trump a declarat marţi că Iranul omoară mii de oameni pentru că protestează şi a cerut lumii să dea mai multă atenţie acestui fapt, transmite Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Protestele din Iran au început la jumătatea lunii noiembrie, din auza majorării preţurilor benzinei, dar s-au transformat rapid în proteste politice, demonstranţii cerând înlăturarea de la putere a liderilor ţării, în cele mai sângeroase proteste antiguvernamentale de la revoluţia islamică din 1979.

“Iranul ucide poate mii şi mii de oameni chiar în acest moment, acesta este motivul pentru care au blocat accesul la Internet, pentru ca oamenii să nu vadă ce se întâmplă”, a afirmat Trump, aflat la Londra pentru summitul NATO.

”Nu un număr mic, cea ce ar fi rău oricum, ci un număr mare, ceea ce este foarte rău, un număr cu adevărat mare...Este un lucru groaznic, iar lumea trebuie să dea atenţie”, a spus Trump.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.