Actorul Joaquin Phoenix, de trei ori nominalizat la Oscar, cunoscut din filme ca „Walk the Line” şi „Joker”, a fost desemnat de organizaţia PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) personalitatea anului 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vegan de la vârsta de 3 ani, Phoenix este un susţinător vechi al organizaţiei care luptă pentru drepturile animalelor. 

Recent, el a apărut în campania PETA „We Are All Animals”, prin care este cerută interzicerea companiilor de circ care folosesc animale.

Phoenix, în vârstă de 45 de ani, a participat la mai multe manifestaţii de gen şi a produs documentarul „The Animal People”, despre activiştii care luptă împotriva intereselor industriei.

„Joaquin Phoenix nu a ratat nicio ocazie de a întoarce reflectorul spre condiţia animalelor şi de a da un mare exemplu ca vegan”, a transmis într-un comunicat preşedinta PETA, Ingrid Newkirk.

Titlul de Personalitatea Anului a fost acordat în trecut unora ca Oprah Winfrey, Anjelica Huston, Olivia Munn, Eva Mendes, Alicia Silverstone şi Papa Francisc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.