JYSK România, retailerul scandinav de mobilier şi decoraţiuni pentru casă, parte a grupului JYSK, a anunţat luni că inaugurează pe 5 decembrie cel de-al 81-lea magazin din ţară în Baloteşti, fără a preciza valoarea investiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

JYSK Baloteşti are o suprafaţă totală de 1.300 mp.

“Noul magazin are o amplasare foarte bună, în nordul Capitalei, o zonă în care ne doream să fim prezenţi şi în care ne bucurăm că am găsit un spaţiu potrivit. Vom sărbători deschiderea magazinului cu o săptămână de oferte foarte bune la peste 1.000 de produse, printre care mobilier de interior, saltele şi decoraţiuni”, a declarat Iraida Paiuc, Sales and Marketing Manager JYSK România şi Bulgaria.

JYSK Baloteşti îşi deschide porţile joi, 5 decembrie, de la ora 08.00, iar primii 150 de clienţi care vor achiziţiona produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de raţă. După ziua deschiderii, magazinul va funcţiona de luni până duminică între orele 09.00 – 21.00. 

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 4 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 52 de ţări şi numără un total peste 23.000 de angajaţi şi peste 2.800 de magazine.

Deţinută de familia fondatorului, Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din ţară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de graniţele ţării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. 

JYSK a intrat pe piaţa din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent 80 de magazine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.