Olivia Jade Giannulli, fiica actriţei Lori Loughlin şi a designerului Mossimo Giannulli, care au fost acuzaţi în scandalul admiterilor frauduloase la facultăţi americane de prestigiu, numit „Operation Varsity Blues”, a revenit pe YouTube.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o înregistrare video publicată duminică pe contul ei urmărit de 1,9 milioane de utilizatori, Jade a explicat de ce a ales să revină pe platforma, în ciuda faptului că nu are voie să spună nimic despre scandal.

Actriţa Lori Loughlin şi soţul ei au pledat „nevinovat” pentru trei capete de acuzare în cazul înşelătoriei pentru dobândirea de locuri pentru copii la universităţi americane de elită.

Jade a mulţumit privitorilor pentru sprijinul acordat, pentru răbdare. 

În luna aprilie a acestui an, zeci de părinţi au fost acuzaţi de dare de mită, iar între ei se numără actriţele Felicity Huffman şi Lori Loughlin.

Huffman, care a pledat „vinovat”, a executat o pedeapsă de 11 zile de închisoare şi va efectua muncă în folosul comunităţii.

Loughlin şi Giannulli au pledat „nevinovat” pentru acuzaţii de fraudă, spălare de bani şi dare de mită, iar procesul lor urmează să aibă loc.

Înaintea izbucnirii acestui scandal, Jade era recunoscută ca beauty blogger, vedetă în social media. În ultimii doi ani, ea a încheiat mai multe contracte cu companii de modă şi cosmetice precum Too Faced, Smashbox, Marc Jacobs Beauty, Lulus, Boohoo, Dolce & Gabbana, HP Inc. şi Tresemme.

Lanţul Sephora a confirmat pentru The Hollywood Reporter că a renunţat la colaborarea cu Jade în urma scandalului, la fel şi Tresemme şi The Estee Lauder Companies Inc.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.