Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, consideră că ”Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate”. Ciolacu afirmă că ”cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ziua Naţională este cel mai bun moment în care putem vorbi despre unitatea tuturor românilor. Despre solidaritate. Şi despre o mai bună înţelegere între noi, fie că vorbim despre românii de aici sau de cei care trăiesc peste hotare. Cu toţii suntem români. Cu toţii gândim şi simţim româneşte şi suntem animaţi de dorinţa sinceră a unui viitor mai bun pentru ţara noastră”, a transmis, duminică, Marcel Ciolacu, printr-un mesaj postat pe Facebook.

Acesta crede că, la mai bine de 100 de ani de la Marea Unire, ”cel mai sincer mod de a cinsti memoria înaintaşilor noştri este să reparăm tot ceea ce ne desparte pentru a reconstrui mândria noastră de naţiune puternică”.

”În acest proiect, fiecare este important şi preţios. Pentru că doar împreună putem pune la treabă potenţialul imens pe care îl avem. Doar uniţi vom putea înfrunta toate obstacolele, să ducem România mai departe acolo unde merită şi să o facem să strălucească! La mulţi ani, români! La mulţi ani, România!”, a mai scris ciolacu.

Marcel Ciolacu participă la Parada Naţională de la Bucureşti, afându-se în tribuna oficială alături de preşedintele Senatului, Teodor Meleşcanu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.