Ari Boulogne este fiul lui Nico, cântăreaţa grupului The Velvet Underground, cu Alain Delon, dar actorul a negat mereu că este tatăl lui, potrivit Le Figaro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Asemănarea dintre cei doi este evidentă. De treizeci de ani, Ari Boulogne, în vârstă de 56 de ani, încearcă să demonstreze acest lucru. Actorul a negat întotdeauna, fără însă a accepta vreodată să facă un test de paternitate. Boulogne a decis să înceapă o procedură judiciară. 

O cerere de recunoaştere a paternităţii a fost adresată în septembrie starului de cinema. Analizată miercuri, 27 noiembrie, de un tribunal din Orléans, solicitarea ar trebui să conducă la o primă audiere în decembrie, potrivit Le Parisien. Pledoariile ar trebui să înceapă de acum în trei luni. 

Ari Päffgen s-a născut pe 11 august 1962, în Neuilly-sur-Seine. El va purta numele mamei lui Alain Delon, Edith Boulogne, care l-a crescut în mare parte. Ea chiar a reuşit să-l adopte împreună cu soţul ei, Paul. Mama sa, Nico, manechin şi cântăreaţă la Velvet Underground, a murit în 1988, asigurându-l pe Ari că s-a născut în urma relaţiei efemere cu starul de cinema la începutul anilor 1960. 

"Copiii săi nu trebuie să fie privaţi de legătura lor de rudenie" este ceea ce crede Boulogne, potrivit avocatului său Michel-Guillaume Fleury. 

Pe de altă parte, Christophe Ayela, avocatul lui Alain Delon, consideră că este "un caz clasat". Conform Le Parisien, acesta a precizat că va cere strămutarea procesului în Elveţia, ţară în care locuieşte în prezent Alain Delon. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.