Mircea Radu revine la postul TVR 1 în reality show-ul „Down the road. Aventura”, care va fi difuzat în perioada Sărbătorilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Timp de opt zile, el îi va însoţi pe opt tineri cu sindromul Down care pornesc în aventura vieţii lor. Pe parcursul călătoriei, vor trece prin diferite experienţe care le vor schimba perspectiva asupra vieţii.

„Cred că «Down  the road. Aventura» va fi un «hit». Dincolo de asta, va fi un program iubit de telespectatori, pentru că putem fi martori la aventura vieţii unor tineri. Plecăm într-o excursie în care nu contează destinaţia, ci doar călătoria. În decursul celor opt zile în care vom fi împreună, ne vom distra, vom râde, vom plânge şi ne vom emoţiona. Vom trece prin toate stările de la bucurie la tristeţe, de la reţinere la voinţă şi curaj. La început, mi-am zis că voi fi alături de tineri în călătoria vieţii lor. Apoi mi-am dat seama că ei m-au luat pe mine în călătoria vieţii mele, într-o călătorie interioară a celui care sunt şi a celui care cu siguranţă am devenit după întâlnirea cu prietenii mei speciali”, a transmis Radu.

Prezentatorul a fost, de-a lungul anilor, gazda mai multor programe difuzate de postul public de televiziune: „Telejurnal”, „ÎnTrecerea anilor” şi coprezentator „Femei de 10, Bărbaţi de 10”.

Televiziunea Română va difuza de Sărbători programul „Down the road”, după un format internaţional.

Este primul reality show inspiraţional care îşi propune să aducă în prim plan experienţele unor tineri speciali.

Formatul original „Down the road” este produs de VRT, Belgia, şi are succes în ţara de origine, unde deja a ajuns la cel de-al treilea sezon. Reality show-ul se difuzează şi în Statele Unite şi a primit câteva premii la festivaluri internaţionale de gen, precum AIB Impact Award 2019 şi Rose d'Or 2018 | Award Best Reality & Factual Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.