Mijlocaşul Damian Djokovici a declarat, joi seară, că CFR Cluj va avea un meci foarte greu cu echipa Celtic Glasgow, peste două săptămâni, apreciind că acesta va fi o "finală care trebuie câştigată".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Din păcate nu am reuşit să marcăm, iar acum avem o ultimă finală cu Celtic, pe care trebuie să o câştigăm sau să facem egal. Va fi greu, vom avea nevoie de fanii noştri. Nu cred că cei de la Celtic vor trata meciul lejer, chiar dacă sunt calificaţi", a declarat Djokovici, la Digisport.

CFR Cluj a fost învinsă, joi, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0), de Lazio, în etapa a V-a a Ligii Europa, penultima. Clujenii trebuie să obţină cel puţin un rezultat de egalitate, la 12 decembrie, în meciul de acasă, cu Celtic, pentru a se califica în 16-imi. Echipa scoţiană a câştigat Grupa E.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.