Un bărbat din judeţul Galaţi a fost reţinut, joi seară, după ce a accidentat cu maşina un copil şi un bărbat, care i-au cerut să sune la 112, însă el a fugit de la locul faptei. Autorul accidentului nu are permis şi era în stare avansată de ebrietate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Judeţene Galaţi, joi seară, în localitatea Folteşti, a avut loc un accident rutier soldat cu rănirea a doi pietoni, conducătorul auto care l-au provocat părăsind locul faptei, fără încuviinţarea poliţiei.

După aproximativ o oră, poliţiştii l-au identificat pe cel aflat la volanul autoturismului, fiind vorba de un bărbat de 49 de ani, din comuna Folteşti, şi au stabilit că, din cauza neadaptării vitezei la condiţiile de drum, acesta ar fi pierdut controlul direcţiei şi ar fi lovit cu maşina un bărbat de 39 de ani şi un copil de 8 ani, din aceeaşi localitate, care mergeau pe marginea dreaptă a părţii carosabile. 

În urma impactului, cei doi au fost proiectaţi în şanţ. Deşi bărbatul rănit i-ar fi cerut şoferului să sune la 112, acesta ar fi refuzat, părăsind locul accidentului.

După ce l-au găsit, poliţiştii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere şi, din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, fiind dus la spital pentru prelevarea de mostre biologice. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

În urma cercetărilor, poliţistii au stabilit că bărbatul mai este cercetat într-un alt dosar, tot pentru conducere fără permis.

Acum, el este acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Bărbatul şi copilul răniţi în accident au rămas internaţi în spital.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.