Premierul Ludovic Orban le-a cerut, joi, miniştrilor să aibă o legătură cât mai serioasă de colaborare, de informare reciprocă cu noii comisari europeni şi a anunţat că va face cu prioritate o vizită la Bruxelles.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă solicit o legătură cât mai serioasă de colaborare, de informare reciprocă cu noii comisari europeni din CE. În ceea ce mă priveşte, mi-am trecut printre priorităţi o deplasare la Bruxelles pentru a avea întâlniri cu prşedintele CE şi al Consiliului, al PE şi cu câţiva comisari importanţi” a sus Orban, joi, în şedinţa de Guvern.

”Suntem un Guvern pro european care înţelege statutul pe care-l are România de membru al UE. Obligaţia noastră este aceea de a servi cât mai bine interesele cetăţenilor români, de a fi activi în toate decizile care se iau la nivel european, astfel încât să avem capacitatea de a influenţa astfel de decizii ca ele să aducă beneficii pentru România”, a mai spus premierul.

Acesta a felicitat din nou Comisia von der Leyen pentru votul de învestire de miercuri.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.