Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, salută, joi, învestirea noii Comisii Europene şi afirmă că PSD îşi doreşte ”colaborarea îndeaproape” cu reprezentanţii acesteia, ”pentru a face Europa mai puternică, dar şi pentru atingerea obiectivelor României”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Salut votul de învestire a noii Comisii Europene şi îi urez succes în misiunea pe care şi-a asumat-o de a ţine Europa unită! Partidul Social Democrat are ca obiectiv integrarea profundă a României în clubul valorilor democraţiei de tip european şi consolidarea Uniunii Europene, singurul proiect politic capabil să genereze prosperitate şi pace în acestă regiune. Ne dorim colaborarea îndeaproape cu noua Comisie pentru a face Europa mai puternică, dar şi pentru atingerea obiectivelor României legate de integrarea în spaţiul Schengen, apropierea de zona euro şi adoptarea unui buget european care să ţină cont de nevoile noastre de dezvoltare. De asemenea, ne dorim ca parcursul european al Republicii Moldova şi al ţărilor din Balcanii de Vest să beneficieze de sprijinul necesar din partea noii Comisii”, a scris, joi, pe Facebook, Marcel Ciolacu.

Acesta a afirmat că ”Partidul Social Democrat va lucra împreună cu familia sa europeană reprezentată de Partidul Socialiştilor Europeni pentru a susţine obiectivele noastre la nivel european fiind în acelaşi timp vigilenţi ca priorităţile asumate să fie în integralitate respectate”.

Comisia Europeană pentru perioada 2019 - 2024 a fost aleasă, miercuri, în plenul Parlamentului European de la Strasbourg, cu 461 de voturi „pentru”, 157 „împotrivă” şi 89 de „abţineri”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.