Detergentul capsule, balsamul de rufe, săpunul lichid şi dezinfectantul de toaletă au fost produsele de curăţenie cele mai cumpărate de români de Black Friday, potrivit ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount, care arată că 75% din comenzi au fost plasate de pe dispozitive mobile.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

7 din 10 clienţi care au cumpărat în Black Friday de pe ImportDirect.ro au fost femei. Cele mai multe comenzi au venit din Bucureşti

Topul preferinţelor românilor în materie de produse de curăţenie şi de îngrijire personală a fost completat de prosoape de bucătărie, şerveţelele umede şi absorbante, relevă datele ImportDirect.ro, care a desfăşurat campania de Black Friday de anul acesta în intervalul 1 – 13 noiembrie.

”În 2019, în campania de Black Friday, am avut cu 25% mai multe produse la reducere comparativ cu ediţia de anul trecut şi am oferit produse cu noi discount-uri pe tot parcursul campaniei, desfăşurată pe o perioadă aproape dublă faţă de anul trecut. Toate acestea ne-au adus vânzări cu 60% mai mari faţă de campania de Black Friday de anul trecut”, spune Zsolt Forika, CEO ImportDirect.ro.  

Interesul pentru achiziţia de produse de curăţenie şi de îngrijire personală a revenit, în proporţie de peste 70%, femeilor, ele fiind cele care au urmărit reducerile la astfel de produse, pentru achiziţia cărora au folosit, cu precădere, telefonul mobil.

Peste 75% dintre comenzile înregistrate pe site în perioada campaniei de Black Friday au fost făcute de pe telefoane mobile, şi peste 22% de pe desktopuri.

Completând profilul românilor cumpărători de produse de curăţenie şi de îngrijire personală, aproape 55% dintre aceştia au între 25 şi 34 de ani, iar aproape 20% între 35 şi 44 de ani.

Românii care au achiziţionat produse de curăţenie şi de îngrijire personală în campania de Black Friday de anul acesta au fost mai hotărâţi decât anul trecut, cumpărătorii finalizând comenzile, în medie, în mai puţin de patru minute de la intrarea pe site.

Cele mai multe comenzi au venit din Bucureşti, Capitala fiind urmată, la mare distanţă, de Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi, Sibiu şi Braşov.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.