Şefa campaniei electorale a Vioricăi Dăncilă, Olguţa Vasilescu, spune că nu s-a ocupat nici de strategiile de campanie şi nici nu a elaborat mesajele transmise de candidatul PSD în cursa pentru alegerile prezidenţiale, Vasilescu afirmând că ea s-a ocupat doar de menţinerea legăturii cu partidul şi cu cei din teritoriu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cu siguranţă nu a jignit-o nimeni şi cu atât mai puţin eu. A dus o campanie cât se poate de bună pe potenţialul candidatului", a declarat Olguţa Vasilescu, miercuri seară, într-o intervenţie telefonică la România Tv.

"Nu i-am cerut nimeni demisia dintre membrii CEX-ului, toţi cei care am luat cuvântul şi ne-am dat demisia am spus că trebuie să fie o demisie colectivă având în vedere că sunt mai multe greşeli pe care le-am făcut, toată această conducere colectivă, în ultimul timp, nu numai în campanie şi înainte", a mai spus fostul şef de campanie al Vioricăi Dăncilă.

Olguţa Vasilescu a ţinut să precizeze că nu ea a făcut strategiile de campanie şi nici mesajele electorale ale candidatului, de aceste mesaje ocupându-se o firmă de consultanţă.

"Eu m-am ocupat doar de mobilizarea filialelor partidului şi pot să spun că au fost scoruri bune”, a spus ea.

Vasilescu a menţionat că Doljul este pe primul loc dintre judeţe "ca şi număr total de voturi” şi a acuzat că au fost în PSD primari care în opinia sa "nu au dat la potenţialul pe care-l aveau".

"Nu poţi să spui că un primar care ia 50 la 60 la sută la alte cicluri de alegeri pierde cu şapte la sută sau zece la sută”, a spus Vasilescu.

Vasilescu a mai spus că nu are ce să le reproşeze liderilor judeţeni în ceea ce priveşte scorurile electorale.

Întrebată dacă va candida pentru un nou mandat de primar al Craiovei, Vasilescu a răspuns că o astfel de candidatură este "foarte posibilă”

"Eu nu am niciun dubiu că anul viitor vom câştiga alegerile", a mai spus Vasilescu.

Ea a spus că nu ar fi putut face strategia de campanie a Vioricăi Dăncilă pentru că au "profiluri diferite”, iar strategia pe care ar fi făcut-o nu se plia "pe profilul de candidat”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.