O butelie a explodat, miercuri seară, într-un bloc din Timişoara, iar din primele informaţii reiese că o femeie, proprietara locuinţei respective, are arsuri uşoare. 50 de oameni au reuşit să iasă din imobil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş au anunţat, miercuri, că a avut loc o explozie pe strada Cerna din Timişoara.
 
"La ora 17:45 a avut loc o explozie a unei butelii, neurmată de incendiu. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de intervenţie, 11 pompieri, un echipaj SAJ”, transmite ISU Timiş.
 
O femeie de 84 de ani, proprietara apartamentului în care a avut loc explozia, prezintă arsuri uşoare, aceasta fiind preluată de echipajul de Ambulanţă, pentru îngrijiri medicale.
 
 
La faţa locului a fost solicitată prezenţa Inspectoratului de Stat în Construcţii Timiş, specialiştii urmând a stabili dacă structura blocului a fost afectată.
 
Potrivit ISU Timiş, 50 de oameni s-au autoevacuat şi niciunul dintre aceştia nu necesită îngrijiri medicale.
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.