Prima Doamnă a Statelor Unite Melania Trump a fost huiduită la începutul unui discurs pe tema pericolului pe care-l reprezintă drogurile, la Baltimore, în apropiere de Washington, un semn al nepopularităţii soţului său, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Soţiile preşedinţilor americani sunt, în general, cruţate de realitatea dură a vieţii politice, iar nepopularitatea soţilor lor se revarsă rareori asupra lor la evenimente, adesea simbolice şi de binefacere, la care participă.

Însă, atunci când şi-a început discursul, în faţa unor liceeni şi elevi de colegiu la Baltimore, un oraş situat pe Coasta de Est, marcat de sărăcie şi violenţă - şi catalogat de către Donald Trump în vară drept ”dezgustător şi infestat de şobolani” -, Prima Doamnă a fost întâmpinată marţi cu un amestec de aplauze şi huiduieli.

În urma polemicii din această vară, în care l-a atacat violent pe un ales democrat de culoare foarte respectat la  Baltimore, Elijah Cummings, decedat luna trecută, miliardarul republican - a cărui popularitate este slabă în regiunea din zona capitalei - a fost invitat în acest oraş din statul Maryland, însă nu a dat curs invitaţiei.

Cuplul Trump a fost huiduit la apariţia sa la un meci de baseball acasă la echipa din Washington luna trecută.

În schimb, în alte state, ca la un meci de fotbal american din Alabama, preşedintele şi soţia sa au fost aplaudaţi puternic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.