Fostul lider PSD Viorica Dăncilă afirmă, în prima postare pe Facebook după demisia de la conducerea partidului, că sub conducerea sa Partidul Social Democrat a crescut şi îşi exprimă speranţa ca noua conducere să continue acest trend. Referindu-se la susţinerea primită din partea românilor, ea consideră că sunt milioane de voturi care o responsabilizează şi îi dau energia pentru a continua să facă parte, în mod activ, din viaţa politică din România.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

”Am demisionat de la conducerea Partidului Social Democrat şi cred că a fost un gest firesc, necesar, pentru a permite noii conduceri asumarea parcursului viitor al partidului şi scorul de la alegerile care urmează. Aşa cum am spus întotdeauna, avem nevoie să ne asumăm trecutul, să ştim să ne adaptăm vremurilor şi să muncim pentru viitor. Din luna mai a acestui an, sub conducerea mea, Partidul Social Democrat a crescut. Nu deodată, nu complet, dar a mers înainte. Am speranţa ca noua conducere să continue acest trend, ascultând în permanenţă pulsul societăţii şi întorcându-se de fiecare dată la români”, scrie Dăncilă.

Ea mulţumeşte tuturor celor care i-au fost alături în această campanie şi fiecărui român care a avut încredere în ea.

”Sunt milioane de voturi care mă responsabilizează şi îmi dau energia pentru a continua să fac parte, în mod activ, din viaţa politică din România. Rămân, ca şi până acum, alături de femeile social-democrate, alături de fiecare femeie din România care are nevoie de sprijin pentru a-şi face auzită vocea, nevoie de a trăi într-o societate marcată de politici coerente care au la bază principiul egalităţii de şanse”, dă asigurări fostul prezidenţiabil PSD.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.