Patriarhia Română anunţă că, duminică, de Ziua Naţională, va fi oficiată slujba de Te Deum pentru eroii neamului românesc, în toate catedralele, bisericile, mănăstirile şi paraclisele şcolilor de teologie ortodoxă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”De Ziua Naţională a României, duminică, 1 decembrie 2019, după Sfânta Liturghie, în catedralele eparhiale, bisericile parohiale şi mânăstireşti din ţară şi străinătate, precum şi în paraclisele şcolilor de teologie ortodoxă va fi oficiată slujba de Te Deum pentru eroii neamului românesc, care prin jertfa lor au înfăptuit unitatea naţională a românilor în anul 1918”, a transmis Patriarhia Română. 

La Catedrala Patriarhală, Te Deum-ul va fi oficiat începând cu ora 12.00.

În Bucureşti, la Mormântul Ostaşului Necunoscut din Parcul Carol, o slujbă de pomenire a eroilor români care au luptat pentru apărarea ţării, credinţei, libertăţii, unităţii şi demnităţii naţionale va fi oficiată de la ora 9.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.