Poliţiştii din Botoşani caută o fată în vârstă de 10 ani care nu s-a mai întors acasă de la şcoală, marţi, ea fiind căutată iniţial de părinţi prin locurile despre care ştiau că le frecventează.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Botoşani, marţi, în jurul orei 22.15, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată prin apel 112 de către un bărbat de 26 de ani din municipiul Botoşani, despre faptul că fiica sa, Mihaela Ana Maria Ciobanu, de 10 ani, elevă la o şcoală din localitate, a terminat cursurile la ora 12:00 şi până la efectuarea apelului nu a ajuns la domiciliu.

"Din primele verificări a rezultat ca minora, după ce a plecat de la şcoală, s-a plimbat prin zona adiacentă cu mai multe colege şi spre seară a mers în vizită la familia uneia dintre ele. În jurul orei 20:00 minora a plecat singură din acea locuinţă, spunând că merge acasă. Părinţii susţin că de la ora 13:00, când au văzut că copilul nu a ajuns acasă, l-au căutat prin zonele frecventate de acesta şi la prieteni, dar fără rezultat şi atunci au apelat la 112”, au transmis reprezentanţii IPJ Botoşani.

Fata are o înălţime de 125 de centimetri, păr şaten deschis, ochi căprui şi la momentul dispariţiei purta o geacă roşie din fâş, căciulă roz cu moţ.

Peste 30 de poliţişti o caută la această oră pe fată în municipiul Botoşani.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.