Cântăreaţa sud-coreeană Goo Hara a fost găsită decedată, duminică, în apartamentul ei din Seul iar anchetatorii au în vedere ipoteza sinuciderii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit agenţiei de presă sud-coreană Yonhap, Poliţia a deschis o anchetă pentru a determina cauza dispariţiei sale. 

Cunoscută şi sub numele Hara, cântăreaţa a devenit cunoscută în 2008 cu grupul feminin de succes Kara. Ea a urmat o carieră solo după destrămarea grupului în 2015. În acelaşi timp actriţă, ea a apărut în mai multe producţii de televiziune.  

Conform Yonhap, cântăreaţa a încercat să se sinucidă în luna mai. Cu puţin timp înainte de această tentativă, Goo Hara a fost victima unui fost prieten care a ameninţat-o că va difuza o înregistrare cu caracter sexual, potrivit Variety. 

Goo Hara semnase un nou contract cu o agenţie japoneză în iunie. Ultima ei melodie, "Midnight Queen", a fost lansată pe 13 noiembrie.

Moartea lui Goo Hara vine după cea a lui Sulli, luna trecută, cântăreaţă şi actriţă cu care era bună prietenă. Atunci, tot sinuciderea a fost luată în calcul de Poliţie.

În decembrie 2017, sinuciderea cântăreţului Kim Jong-Hyun, star al grupului Shinee, a emoţionat fanii din lumea întreagă. El a lăsat un bilet de adio în care spunea că este "devastat" şi "cuprins" de depresie. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.