Patru tineri au fost răniţi, duminică, în localitatea prahoveană Filipeştii de Târg, suferind arsuri pe faţă şi pe mâini, după ce soba din camera în care se aflau a explodat, cel mai probabil din cauza supraîncălzirii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Prahova, Raluca Vasiloae, pompierii intervin, duminică seară, localitatea prahoveana Filipeştii de Târg, unde într-o locuinţă a avut loc la o explozie neurmată de incendiu. 

În urma deflagraţiei, patru persoane au suferit cu arsuri pe mâini şi pe faţă, fiind vorba despre  o adolescentă de 16 ani şi trei băieţi cu vârste cuprinse între 13 şi 19 ani.

Din primele informaţii, se presupune că explozia ar fi avut loc de la o supraîncălzire a unei sobe, precizează reprezentanta ISU Prahova. 

La faţa locului au fost trimise un echipaj de stingere, două ambulanţe SMURD si două autospeciale ale Serviciului de Ambulanţă Prahova.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.