Un bărbat în vârstă de 42 de ani din judeţul Dolj a fost agresat de un altul, de 49 de ani, pentru că l-ar fi fotografiat pe acesta în timp ce transporta două persoane la vot. Poliţiştii au stabilit că bărbatul transporta un bătrân de 73 de ani şi pe fiica acestuia, el fiind rudă cu cele două persoane.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de un bărbat de 42 de ani, din Ţuglui, cu privire la faptul că, în timp ce se afla pe o stradă din localitate, a fost agresat fizic de un alt bărbat, pe motiv că i-a făcut fotografii, în timp ce transporta două persoane la vot.
 
“Din verificările efectuate a rezultat că un bărbat de 49 de ani ar fi transportat un bărbat de 73 de ani, care se deplasa cu ajutorul unui cadru metalic, acesta fiind însoţit şi de fiica sa de 53 de ani, cei doi fiind rude cu cel care ii transporta”, au precizat reprezentanţii IPJ Dolj. 
 
În cauză poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.