Joycelyn Savage, una dintre tinerele care au apărut la televiziunea americană pentru a-i lua apărarea lui R. Kelly, acuzat de abuzuri sexuale, îl descrie acum pe cântăreţ drept un bărbat "autoritar".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Femeia în vârstă de 24 de ani descrie o relaţie abuzivă în mesajul publicat pe site-ul Patreon, citat de Variety. 

Joycelyn Savage a apărut în compania unei alte femei care este partenera cântăreţului, Azriel Clary (22 de ani), într-un interviu pentru CBS anul trecut. Amândouă au asigurat-o pe jurnalistă de dragostea lor pentru starul în vârstă de 52 de ani, negând acuzaţiile potrivit cărora el le-ar fi folosit pe femele cu care a avut o relaţie drept sclave sexuale. 

În acest nou mesaj, Joycelyn Savage povesteşte că l-a întâlnit pe cântăreţ în 2015, pe când avea 48 de ani, în timpul unui concert. 

"Robert mă privea întotdeauna într-o manieră sexuală la primele întâlniri. Îmi spunea: Baby, vei deveni următoarea Aaliyah", referindu-se la cântăreaţa cu care ar fi avut o legătură pe când era minoră. 

Savage povesteşte că s-a îndrăgostit de el, după care comportamentul lui s-a schimbat. Potrivit aluziilor sale, el îi cerea să-l numească "maestru" sau "tătic". "Lucrurile au început să se înrăutăţească. Ridica vocea dacă nu-l strigam aşa. Dacă Robert mă striga, trebuia să-i răspund "Da, tăticule" sau "Te rog, tăticule", era atât de autoritar". 

Potrivit Variety, avocatul lui R.Kelly îi ia apărarea clientului său într-un comunicat: "Jocelyn încearcă acum să câştige bani exploatând relaţia sa amoroasă cu Robert şi este regretabil". El spune că sunt "minciuni" inventate pentru "beneficiul personal". 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.