Poliţiştii din Teleorman au deschis un dosar penal in rem şi fac cercetări pentru infracţiunea de fals în înscrisuri sub semnătură privată, după ce un bărbat care s-a prezentat la o secţie de votare a constatat că pe numele său fusese trimisă o cerere pentru deplasarea urnei mobile, alegătorul spunând că nu el a trimis cererea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Poliţia a deschis dosar penal după ce reprezentanţii biroului electoral al unei secţii de votare au constatat că pe numele unui alegător care s-a prezentat să voteze fusese trimisă o cerere pentru trimiterea urnei mobile.

„Astăzi, în jurul orei 10:30, poliţiştii Secţiei nr. 11 Poliţie Rurală Gălăteni au fost sesizaţi cu privire la faptul că un bărbat s-a prezentat la secţia de votare 181 din satul Bâscoveni şi şi-a exercitat dreptul de vot, deşi pe numele său exista o solicitare pentru deplasarea urnei speciale. Bărbatul a precizat că nu a depus nicio cerere, fapt pentru care i-a fost prezentată cererea, acesta nerecunoscând nici scrisul, nici semnătura”, arată oficiali ai IPJ Teleorman.

În urma incidentului poliţiştii au deschis dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi fac cercetări pentru identificarea persoanei care a întocmit şi depus cererea pentru urna mobilă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.