Sinaia a primit premiul pentru cea mai bună staţiune de schi din România, în cadrul World Ski Awards, ceremonie care a avut loc, sâmbătă seară, la Kitzbuhel, în Austria. În cadrul evenimentului sunt premiate cele mai bune resorturi de schi din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sinaia a câştigat trofeul pentru cea mai bună staţiune de schi din România pentru al treilea an consecutiv. World Ski Awards, eveniment aflat la cea de-a şaptea ediţie, a fost creat pentru a celebra excelenţa în industria sporturilor de iarnă”, a declarat Maria Floricică, manager Transport Urban Sinaia, firma Consiliului Local care administrează, printre altele, domeniul schiabil al staţiunii.

Sinaia este singura staţiune din România premiată în cadrul ceremoniei care a avut loc în Austria. 

Premiul pentru cea mai bună staţiune de schi din lume a revenit staţiunii Val Thorens din Franţa, cea mai bună staţiune pentru sporturile de iarnă freestyle a fost declarată Laax din Elveţia în timp ce premiul pentru cel mai bun hotel de schi pentru anul 2019 a revenit Stein Eriksen Lodge Deer Valley din Statele Unite ale Americii.

Cea mai bună staţiune de schi din Bulgaria a fost declarată staţiunea Bansko.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.