Un tânăr în vârstă de 22 de ani a fost prins de poliţiştii din Olt, după ce a intrat într-o sală de jocuri de noroc din Caracal şi a ameninţat-o pe casieră, solicitându-i banii din seif.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, poliţiştii au fost sesizaţi duminică, în jurul orei 7.30, în legătură cu faptul că într-o sală de jocuri de noroc din municipiul Caracal ar fi avut loc o tâlhărie.
“Din primele cercetări se pare că un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Caracal, în timp ce se afla într-o sală de jocuri de noroc, ar fi ameninţat casiera localului respectiv, solicitându-i banii din seif”, au precizat reprezentanţii IPJ Olt. 
Bărbatul bănuit de săvârşirea faptei a fost identificat şi în prezent este la sediul Poliţiei Municipiului Caracal, unde este audiat de către poliţişti.
Oamenii legii urmează să stabilească suma care a fost furată de către bărbat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.