Pubele decorate cu baloane în culorile roşu-galben - albastru sunt folosite pe post de urne la secţii de vot din Olanda, pentru al doilea tur al alegerilor prezidenţiale. Ambasadorul Brânduşa Predescu a explicat că nu sunt pubele şi că acelaşi tip de recipiente sunt folosite şi pentru alegerile olandeze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Vă aşteptăm la oricare dintre cele 25 de secţii de votare din Olanda!!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook a ambasadei.

”Nu, aceasta nu este o pubelă. Aceasta este o urnă de votare din Olanda. Toate primăriile oraşelor olandeze folosesc astfel de dispozitive pe post de urne de vot. Şi nimeni nu ridică din sprâncene”, a explicat ambasadorul Brânduşa Predescu.

Votul în cadrul celor 835 de secţii organizate în străinătate a început vineri, 22 noiembrie, iar cetăţenii români din străinătate pot în continuare să îşi exercite dreptul de vot la acest scrutin sâmbătă şi duminică, în intervalul 7.00-21.00.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.