Nominalizat la premiul Academiei Americane, actorul Michael J. Polland, cunoscut pentru roluri din filmele "Bonnie şi Clyde" şi "Casa celor 1000 de cadavre/ House of 1000 Corpses", a murit la vârsta de 80 de ani, anunţă Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizorul Rob Zombie, cel care a lucrat cu Pollard la "Casa celor 1000 de corpuri", a făcut anunţul vineri, pe Facebook. 

"Am pierdut un alt membru al echipei noastre de la "Casa cu 1000 de corpuri". M-am trezit cu vestea că Michael J. Pollard a murit. Mi-a plăcut întotdeauna ce a făcut şi prezenţa sa unică pe ecran", a spus Zombie. "A fost unul dintre primii actori cu care am ştiut că vreau să lucrez. Ne va lipsi". 

Născut în 1939, în Passaic, Pollard a urmat cursurile Academiei Montclair şi ale Actors Studio din New York. A început să lucreze în televiziune, la finalul anilor 1950 şi a apărut în seriale precum "Lost in Space" şi "Star Trek", dar a devenit cunoscut odată cu rolul lui C. W. Moss, din "Bonnie şi Clyde", filmul din 1967 cu Warren Beatty şi Faye Dunaway. 

Pollard a primit o nominalizare la premiile Academiei la categoria "cel mai bun rol secundar" şi o nominalizare la premiile Bafta pentru tânără speranţă. A mai jucat în "Dirty Little Billy", "Melvin and Howard", "Roxanne" şi "Tango & Cash". 

Recent, Pollard a apărut în filmul cult din 2003, "Casa cu 1000 de corpuri/ House of 1000 Corpses". Ultimul rol a fost în "The Woods" din 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.