O persoană a fost rănită, sâmbătă, în urma unei explozii produse într-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din Galaţi, fiind afectate încă patru apartamente situate la mansardă. Victima a suferit arsurie de gradele II şi III, fiind transportată la Spitalul Judeţean Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Galaţi, explozia s-a produs într-un apartament de la etajul al patrulea al unui bloc din Galaţi, fiind afectate încă patru apartamente aflate la mansardă.

Explozia nu a fost urmată de incendiu.

În urma deflagraţiei, o persoană - proprietarul, un bărbat în vârstă de 50 ani - a suferit arsuri de gradele II şi III, aceasta primind îngrijiri mediale şi fiind transportată la UPU a Spitalului Judeţean de Urgenţă Galaţi.

Din prima evaluare reiese că nu sunt daune structurale majore, dar specialiştii vor stabili dacă se impun reparaţii la structura de rezistenţă. Astfel, locatarii se pot întoarce în apartamente.

Cel mai probabil, explozia s-a produs pe fondul unor acumulări de gaze la un aparat de gătit, au spus sursele citate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.