Echipele de intervenţie din Timişoara nu au detectat substanţe toxice în blocul în care locatarii reclamau miros de insecticid, aşa că oamenii se pot întoarce în locuinţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Timiş au anunţat că locatarii blocului de pe strada Inului se vor putea întoarce în apartamentele lor. 

Toate forţele de intervenţie s-au retras de la faţa locului. 

”Au fost evaluaţi medical toţi cei 10 locatari. De asemenea, a fost efectuată detecţia substanţe toxice cu aparatura CBRN din dotarea ISU Timiş pe casa scării şi în toate apartamentele. Nu s-au identificat substanţe toxice periculoase”, a anunţat ISU Timiş.

Nicio persoană nu a fost transportată la spital. 

Vineri seară, ISU Timiş a fost alertat că într-o scară a unui bloc de pe strada Inului din Timişoara se simte miros de insecticid. Imediat la faţa locului au fost trimise un echipaj CBRN, o autospecială de stingere, un echipaj de prim ajutor şi două echipaje de poliţie.

Zece oameni, printre care cinci copii care se aflau în imobil au fost evacuaţi şi verificaţi din punct de vedere medical, la faţa locului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.