Corpul sanatos si aspectul fizic de invidiat sunt obiective pe care le urmarim cu ardoare, insa lipsa timpului liber “ne pune bete-n roate” de fiecae data cand incercam un program sportiv nou. Practic, rezolvarea perfecta ar trebui sa ofere confort si eficienta, pe langa o disponibilitate permanenta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ti s-a intamplat vreodata sa deschizi un abonament in cadrul unei sali de fitness si sa nu mergi decat 4-5 sedinte? Aceasta situatie este intalnita tot mai des, astfel ca foarte multe persoane incearca sa-si sculpteze corpul sau sa dea jos cateva kilograme, insa neprevazutul sau disconfortul drumurilor dus-intors le determina sa renunte, pentru o perioada, la exercitiile fizice.

Mai ai la dispozitie si optiunea alergarii in parc, insa aceasta activitate depinde foarte multe de conditiile meteo, iar daca programul de lucru iti lasa loc de cateva sesiuni de yoga sau pilates, vei obseva ca acestea nu ofera cele mai rapide rezultate atunci cand urmaresti modelarea corpului.

Solutia comoda si eficienta

Daca nu obisnuiesti “sa te culci pe o ureche”, atunci rezolvarea ideala a acestei situatii consta in antrenamentele efectuate zilnic in confortul propriei case folosind o bicicleta fitness. Pe langa beneficiile clare pe care le aduce acest aparat, cele care te vor ajuta sa iti atingi obiectivele sportive, iata ce-ti mai poate oferi o bicicleta fitness atunci cand o folosesti acasa:

- confort pe durata programului de exercitii. Nicio sala de sport, pista de alergare sau studio de pilates nu vor reusi sa egaleze vreodata gradul de confort de care te bucuri acasa. Te vei putea antrena pe bicicleta fitness in timp ce urmaresti un episod din serialul favorit sau vei putea asculta playlist-ul propriu, iar vestimentatia din timpul exercitiilor nu va mai fi influentata de prezenta intr-un spatiu public.

- economie de timp. Minutele pe care le vei aloca fiecarui antrenament vor depinde numai de programul tau din ziua respectiva. Daca ai la dispozitie jumatate de ora, vei putea pedala timp de 25 de minute si-ti vei pastra 5 pentru un dus rapid. Drumurile dus-intors nu-ti vor mai consuma din timp, iar minutele petrecute in vestiar sau la receptie vor fi de domeniul trecutului: bicicleta fitness este in cealalta camera.

- disponibilitate totala. Din pacate, in orele “de varf” ale salilor de sport, multe dintre aparatele din zona “cardio” sunt ocupate, astfel incat adesea te confrunti cu situatia in care trebuie sa astepti sa se elibereze o bicicleta fitness sau sa parcurgi un alt tip de antrenament in ziua respectiva.

Acasa, bicicleta stationara este mereu la dispozitia ta. In plus, salile de fitness au ore clasice de functionare, acestea fiind cuprinse, de regula, in intervalul 08:00 - 22:00. Daca activitatile cotidiene nu-ti lasa ragaz in acest interval orar, atunci va trebui sa gasesti o sala deschisa pe timp de noapte, iar drumul pana acolo ar putea fi destul de lung.

Fie ca vrei sa te antrenezi inainte de culcare, fie ca te trezesti foarte devreme pentru o sesiune revigoranta de exercitii, bicicleta fitness va fi disponibila. In plus, o vei putea folosi si de sarbatori, atunci cand salile sunt inchise.

- igiena. De cate ori ti s-a intamplat sa stergi de transpiratie aparatul de la sala pentru a-ti putea incepe programul de exercitii? Nu este ideal sa imparti o bicicleta fitness cu sute de persoane, motiv pentru care antrenamentele folosind propriul aparat sunt solutia perfecta.

Daca antrenamentele si dieta sunt stabilite in functie de nevoile precise pe care le ai, atunci de ce sa nu iti alegi o bicicleta fitness tinand cont de particularitatile si stilul tau?

Incepand de la dimensiuni si rezistenta la pedalare, pana la materiale, culoare si finisaje, bicicleta pe care o folosesti ar trebui sa ofere cea mai eficienta metoda de a slabi in functie de necesitatile tale! Daca vrei sa iti personalizezi alegerea, intra acum pe Sport-Mag.ro si descopera o gama larga de aparate fitness si echipament sportiv la cele mai bune preturi!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.