Donald Trump a depus eforturi vineri să justifice recurgerea la serviciile avocatului său personal Rudy Giuliani în Ucraina, un lucru de care parlamentarii însărcinaţi cu ancheta în vederea unei destituiri a preşedintelui sunt foarte interesaţi, relatează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La o zi după încheierea audierilor publice în Comisia Informaţiilor din Camera Reprezentanţilor. şeful statului a delarat la Fox News că a făcut apel la fostul primar al New Yorkului pentru a lupta împotriva corupţiei în Ucraina.

”Rudy Giuliani este unul dintre cei mai mari luptători împotriva crimei din toate timpurile”, a declarat Trump, apreciind că avocatul este persoana ideală care să lupte împotriva corupţiei, endemică în Ucraina.

Donald Trump şi-a reiterat dorinţa deschiderii unui proces al destituirii sale în Senat - în vederea audierii avertizorului de integritate care se află la originea scandalului ucrainean, a cărui identitate rămâne necunoscută.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.