Preşedintele Klaus Iohannis a postat, vineri, pe pagina sa de Facebook, un clip video care îl înfăţişează, cu geaca roşie, în Piaţa Universităţii şi cu mesajul "HAI LA VOT! MIZA E CLARĂ - ORI EU ORI PSD. VOTEAZĂ!".

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Clipul video are sub zece secunde şi în acesta apare Klaus Iohannis îmbrăcat în geaca roşie, la protestele din Piaţa Universităţii. 

 

Mesajul este scris cu majuscule: "HAI LA VOT! MIZA E CLARĂ - ORI EU ORI PSD. VOTEAZĂ!", lăsând la latitudinea persoanelor care vizionează clipul dacă "EU" se referă la Uniunea Europeană (E.U.) sau la propria persoană. 

În 22 ianuarie 2017, preşedintele Klaus Iohannis a mers, îmbrăcat cu o geacă roşie, la protestul din centrul Capitalei, din Piaţa Universităţii, la care participau mii de oameni, faţă de legile privind graţierea şi codurile penale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.