Graham Norton, una dintre vedetele de televiziune britanice cel mai bine plătite, va găzdui ceremonia premiilor BAFTA din 2020, a anunţat Academia Britanică de Artă a Filmului şi Televiziunii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Realizatorul, care a găzduit gala BAFTA TV prima dată în urmă cu 15 ani, va debuta acum la ceremonia la care sunt recompensate de către Academie cele mai bune filme.

În rândul vedetelor BBC cel mai bine plătite, el este al treilea. În anul fiscal 2018 - 2019, Norton a avut un venit de 610.000 de lire.

Graham Norton, recompensat cu mai multe premii BAFTA pentru show-ul lui de televiziune, preia ştafeta de la actriţa Joanna Lumley.

Ceremonia de decernare a premiilor BAFTA va avea loc pe 2 februarie, la Royal Albert Hall din Londra, unde compania Cirque du Soleil va oferi o reprezentaţie specială.

Anul acesta, Academia Britanică de Artă a Filmului şi Televiziunii a anunţat că a introdus o nouă categorie în cadrul ceremoniei anuale - „Casting” (distribuţie, n.r.).

În plus, categoria „muzică originală" de la gala filmului va fi redenumită „coloană sonoră originală".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.