Din rândul pieselor de îmbrăcăminte ce au uimit de-a lungul timpului prin eleganţa cu care vin la pachet, se evidenţiază costumele. Se poate spune că sunt piese de rezistenţă din garderoba oricărui bărbat, ele sunt fundalul optim pentru ca fiecare reprezentant al puterii să îşi poată expune personalitatea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum ne-au obişnuit deja, casele de modă nu întârzie să expună noile recomandări în materie de costume perfecte pentru toamna aceasta. Slim fit-ul este maniera care a cucerit inimile publicului vara aceasta şi nu pare să se dea la o parte acum, pe timp de toamnă.

Costumele slim fit – prin ce cuceresc publicul?

Slim fit-ul a devenit tipul de îmbrăcăminte tot mai popular în rândul bărbaţilor care îşi doresc să adopte un stil modern, în linie cu trendul. Tipul regular fit este cel care a tronat până la începutul anilor 2000, atunci când slim fit-ul a venit cu ceva nou.

Acest tip de îmbrăcăminte, slim fit, este cel care îmbrăţişează la propriu corpul, însă nu îi îngreunează mişcările. Atunci când nu se doreşte un exces de ţesătură sau orice alt tip de material, slim fit-ul rămâne recomandarea designerilor de pretutindeni.

Acelaşi lucru se poate spune şi despre costumele de la Zitto, în special despre cel albastru. Se ştie deja că albastrul este culoarea ce îndeamnă la meditaţie, la spiritualitate profundă. Un costum de această culoare este o piesă de rezistenţă în dressing-ul fiecărui bărbat. Să nu mai vorbim că slim fit fiind, costumul albastru de la Zitto este o încântare vizuală atunci când este purtat cu stil.

Costumul format din două piese – eleganţă şi rafinament

Zitto are o gama întreagă dedicată costumelor slim fit de mai multe culori. Nu este uitată în niciun caz puterea pe care fiecare bărbat vrea să o expună atunci când poartă un costum impecabil. Atât timp cât alegerea este una corectă, costumul se pretează pe forma corpului purtătorului, eleganţa la superlativ nu va mai fi doar un mit.

De exemplu, costumul slim fit de care s-a menţionat anterior, este o piesă de rezistenţă toamna aceasta. Confecţionat din lână şi vâscoză în proporţii optime pentru ca rezistenţa şi confortul să se îmbine armonios, costumul albastru este cel care nu va da greş indiferent de eveniment. Cele două piese, sacoul şi pantalonii respectă în totalitate liniile după care s-a format noua modă în toamna aceasta.

Vezi gama de costume pentru barbati slim fit şi fă o alegere corectă care se pretează în totalitate pe stilul tău. Mărimile costumelor disponibile pe site sunt diverse, întocmai pentru a acoperi o gamă cât mai vastă de preferinţe şi exigenţe. Contează foarte mult felul în care un costum se pliază pe liniile corpului pentru că doar o potrivire perfectă a corpului şi a liniilor costumului vor face diferenţa dintre unul bine ales şi unul achiziţionat în grabă.

Pentru şi mai multe detalii, cei interesaţi pot accesa zitto.ro. Magazinul online are în stoc atât costume formate din mai multe piese, cât şi articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte ce pot fi achiziţionate separat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.