În ultimul timp, activităţile dintr-o zi sunt diverse. Ritmul alert impus de activităţile de la job, dar şi menţinerea vieţii sociale implică schimbarea frecventă a ţinutei. Probabil că deja este cunoscut faptul că dimineaţa trebuie efectuate task-urile principale ale zilei, la amiază urmează o întâlnire de afaceri, iar spre seară trebuie să onorezi invitaţiile prietenilor la un cocktail.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dilema este întodeauna aceeaşi - cu ce ne îmbrăcăm?

Ar fi ideal să putem purta în geantă întreaga garderobă. Cum acest lucru este imposibil, bobomoda.ro întâmpină dorinţele feminine cu o gama variata de rochii casual.

Rochiile casual sunt versatile, se accesorizează uşor şi de aceea au acaparat topul căutărilor. Rochiile roşii, negre sau în ton cu anotimpul nu trebuie să lipsească din nici o garderobă. Fiecare model de rochie şi fiecare nuanţă dezvăluie diferite laturi ale personalităţii. În rândurile următoare vor fi prezentate câteva modele de rochii care se pliază în orice context.

Rochiile negre sau celebra linie little black dress

O rochie neagră este o alegere clasică. Fie că este vorba despre un model pixie, A - line, baby doll sau alte variante, negrul conferă o eleganţă greu de egalat. O astfel de alegere este ideală indiferent de provocările cotidiene cu care se confruntă adesea publicul feminin.

Modul în care este decorată rochia poate reda un efect în plus de rafinament. În acest sens, dantela îşi menţine poziţia când vine vorba despre modă. Notele clasice şi feminine crează o aură de mister ce va atrage cu siguranţă priviri admirative.

O asemenea rochie se poate accesoriza cu o pereche de pantofi eleganţi cu toc, dar se pretează şi pe ideea de botine sau cizme în timpul sezonului rece. O recomandare de pe bobomoda.ro este rochia Mia Pasione Black 03. Acest model se regăseşte în catalog, chiar pe pagina principală a magazinului. Mânecile trei sferturi în stil clopot sunt ideale pentru reprezentantele feminine care sunt în general sensibile la sentimentele proprii şi a persoanelor din jur.

Pasionalele rochii roşii

Roşul este nuanţa ce simbolizează viaţa şi energia flăcărilor vii. Cu siguranţă fiecare femeie este puternică şi arată acest lucru într-un mod unic. O rochie roşie poate să însemne ceva diferit atât pentru admirator, cât şi pentru persoana care o poartă.

În culturile asiatice, roşul este o culoare sacră. O astfel de nuanţă se adreasează doamnelor şi domnişoarelor care nu se feresc de regulile societăţii, care întâmpină fiecare provocare şi care ştiu ce vor de la viaţă.

Pe bobomoda.ro se regăseşte o gamă variată de rochii casual în diferite nuanţe de roşu şi nu numai. Fie că este tricotată sau nu, o rochie roşie este menită să scoată pe oricine din anonimat. Roşul atrage atenţia inevitabil. Este emblema femeilor care îşi doresc să îşi contureze o imagine a femeii independente, de succes, care şi-a atins obiectivele prin efort, determinare şi ambiţie. Rochiile casual identifică o modă de actualitate care coincide cu activităţile impuse de societatea actuală. Pentru că timpul este o resursă preţioasă, ţinutele alese trebuie să se potivească pentru orice eveniment cotidian. O gamă variată de rochii casual găsesc cele interesate în catalogul magazinului online bobomoda.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.