Comedia „Într-o relaţie cu telefonul meu/ Jexi”, scrisă şi regizată de Jon Lucas şi Scott Moore, cunoscuţi pentru „Marea mahmureală”, va rula din 29 noiembrie în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie fac parte Adam Devine, Alexandra Shipp şi Rose Byrne.

Phil este dependent de telefonul lui. Nu are prieteni, îşi petrece tot timpul făcând topuri în cultura pop, iar viaţa lui amoroasă nu există. Totuşi, statutul său pe Facebook e pe cale să se schimbe.

Când se vede nevoit să îşi schimbe telefonul, cel mai nou model cumpărat vine cu o aplicaţie surprinzătoare: „Jexi” – o asistentă virtuală inteligentă. Cu ajutorul ei, Phil începe să se organizeze mai bine şi să aibă viaţă socială. Pe măsură ce se detaşează de folosirea telefonului, „Jexi” se transformă într-un coşmar din dorinţa de a-l păstra de Phil doar pentru ea. 

Lungmetrajul va fi distribuit în cinematografele din România de Vertical Entertainment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.