O femeie şi fiica ei în vârstă de cinci ani s-au întâlnit cu un urs în Masivul Postăvaru şi s-au temut să îşi continue traseul, solicitând ajutorul jandarmilor. Un echipaj a ajuns în zonă şi le-a preluat pe cele două, ducându-le la Poiana Braşov. fEmeia şi copilul nu au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Jandarmeriei Braşov, jandarmii au fost sesizaţi de o femeie care le-a spus că se afla cu fiica ei, în vârstă de cinci ani, pe un traseu montan din Masivul Postăvaru, iar la un moment dat a văzut un urs în zonă şi îi este frică să continue deplasarea. 
O patrulă din cadrul Postului de Jandarmi Montan Poiana Braşov s-a deplasat în locul indicat şi le-a preluat pe femeie şi pe fiica ei, conducându-le până în Poiana Braşov.
Cele două persoane nu au avut nevoie de îngrijiri medicale, dar erau foarte speriate, au precizat reprezentanţii Jandarmeriei Braşov.
Sursa citată menţionează că prezenţa ursului în zonă a fost observată şi de membrii echipajului de jandarmi montani.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.