O femeie de 26 de ani a murit, iar copilul său în vârstă de 7 ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-au intoxicat cu monoxid de carbon, în locuinţa lor din localitatea buzoiană Călţuna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentantului UPU Buzău, medicul Adrian Zoican, copilul în vârstă de 7 ani a fost adus cu stare gnerală gravă, fiind găsit inconştient acasă, în aceeaşi cameră în care se afla şi mama sa, decedată, cauza fiind intoxicaţia cu monoxid de carbon de la o sobă.

Copilul se află la Unitatea Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean Buzău, starea sa ameliorându-se. În prezent, el este supus investigaţiilor de către echipa medicală de gardă.

Conform lui Zoican, mama copilului avea 26 de ani, era singură cu copilul, iar tatăl lucra în strănătate.

De altfel, cel care a alertat vecinii a fost chiar tatăl copilului, îngrijorat că familia sa nu îi răspundea la telefon.

Familia este din localitatea Călţuna, comuna Smeeni.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.