Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, postează, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde, în care Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti. ”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă, făcând referire la întâlnirea candidatului PNL cu alegătorii din Maramureş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dăncilă a postat, vineri, pe Facebook, un colaj video de 38 de secunde în care Klaus Iohannis spune de 78 de ori PSD sau PSD-işti.

La începutul clipului este scris mesajul ”Programul prezidenţial al candidatului Klaus Iohannis”, iar la final scrie ”Multumim Klaus Iohannis pentru susţinere”.

”În caz că se mai întreabă cineva cum va suna discursul domnului Iohannis de la ora 17:00”, a scris Dăncilă pe Facebook.

De la ora 17.00, Iohannis se întâlneşte cu alegătorii din Maramureş. Reuniunea va avea loc la Sala Polivalentă Baia Mare.

Vor fi prezenţi aproximativ 2.000 cetăţeni, simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.