Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, afirmă că acel ceas despre care liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a spus că ar echivala cu 119 pensii este primit cadou de la soţul său, susţinând că nu l-a trecut în declaraţia de avere întrucât nu valorează mai mult de 5.000 de euro. "Soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas", spune Dăncilă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Este un ceas - nu -l am la mine, o să-l aduc - este un ceas primit de la soţul meu, cadou, vă garantez că nu valorează mai mult de 5.000 de euro astfel încât să-l trec în declaraţia de avere", a afirmat Dăncilă, miercuri seara, într-o conferinţă de presă.

Întrebată dacă este original, ea a repetat că este un ceas primit de la soţul său şi nu a cerut un certificat.

"Vreau să vă spun un lucru: soţul meu nu ar fi alocat 20.000 de euro pentru un ceas. Nu sunt... Ceea ce am văzut eu că a dat un domn care, probabil, din bună credinţă îl întreabă şi cât valorează casele domnului Iohannis, ca să arate că e imparţial, a pus un alt ceas, nici nu seamănă ce am eu cu ce au pus în fotografia respectivă. O să aduc acest ceas şi vi-l pun la dispoziţie", a mai spus Dăncilă.

Liderul deputatilor PNL, Florin Roman, afirmă că Viorica Dăncilă nu a trecut in declaraţia de avere Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate, cu o valoare de catalog de 83.678 lei, echivalentul a 119 pensii.

"Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Vasilica Dancila a încălcat legea prin faptul ca a omis sa treacă in declaraţia de avere, ceasul Cartier Ballon Bleu, placat cu aur de 18 Karate. Valoarea de catalog a acestui ceas de lux, cu care doamna Dancila s-a afişat la conferinţa de presă a PSD, după alegeri, este de 83.678 lei”, afirmă Florin Roman.
 
El consideră că, deşi pozează intr-un candidat “sărac şi cinstit” ca ideologul PSD, Ion Iliescu, Dăncilă nu pierde nici un prilej pentru a-şi afişa opulenţa.
 
”În afara broselor care au făcut deliciul presei, al cerceilor cu diamante, extrem de scumpi pentru un român care trăieşte din muncî cinstitî, doamna Dîncilă nu s-a sfiit să-şi etaleze ceasul de lux, placat in aur. Ii reamintesc doamnei Dîncilă că falsul in declaraţii este o infracţiune prevăzută de Codul Penal. Rămâne apoi ca doamna Dancila sa ne explice cum este sa plângi pe umărul pensionarilor şi tu sa huzuresti in lux? Ceasul de aur al doamnei Dăncilă înseamnă echivalentul a 119 pensii minim garantate pe care le primesc mulţi din cei cărora candidatul PSD la prezidenţiale le cere votul! Păi cum vine asta, doamna Dăncilă?!”, afirmă deputatul liberal.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.