"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de proaspătă familie, împreună cu mama ducesei, Doria Ragland", potrivit unui anunţ al Palatului Buckingham, scrie revista People. 

Va fi un Crăciun ne-regal pentru Meghan Markle şi prinţul Harry, conform sursei.  

Ducele şi ducesa de Sussex nu vor sărbători anul acesta Crăciunul la Sandringham - nici nu vor face drumul pe jos în dimineaţa de Crăciun către biserică - alături de regina Elizabeta a II-a şi restul familiei regale aşa cum se obişnuieşte.  

"Ducele şi ducesa de Suusex aşteaptă cu nerăbdare să petreacă mai mult timp cu familia începând cu finalul acestei luni", a transmis Palatul Buckingham. "După ce au petrecut ultimele două sărbători de Crăciun la Sandringham, Alteţele Lor Regale vor petrece vacanţa anul acesta, în calitate de nouă familie, cu mama ducesei, Doria Ragland. Această decizie este în conformitate precedentele stabilite de alţi membri ai familiei regale şi este sprijinită de Majestatea Sa Regina". 

Palatul nu a precizat unde vor fi în această vacanţă ducesa şi ducele, dar o sursă a declarat pentru People că nu vor fi în oraşul natal al lui Meghan Markle, Los Angeles, unde locuieşte Doria Ragland. 

Meghan Markle, 38 de ani, şi-a făcut intrarea în familia regală la Crăciunul din 2017, după ce ea şi prinţul Harry, 35 de ani, şi-au anunţat logodna. 

În timp ce era însărcinată cu Archie, care s-a născut în luna mai, ei au apărut alături de prinţul William şi de Kate Middleton din nou anul trecut. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.