Tehnicianul echipei Turris-Oltul Turnu Măgurele, Marius Baciu, a fost ridicat de trupele speciale de la stadion, miercuri, după meciul din deplasare cu formaţia Sportul Snagov, câştigat cu scorul de 3-2, în etapa a XVII-a a Ligii a II-a. Baciu a declarat, miercuri, la ieşirea de la audierile de la Parchet, că a fost pus într-o situaţie jenantă după reclamaţia unui părinte de la Daco-Getica, fosta sa echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Marius Baciu: Am fost într-o situaţie jenantă. M-a reclamat un părinte de la Daco-Getica că aş fi luat eu bani şi nu l-am băgat pe fii-su

Dosarul care îl vizează pe Baciu, pentru infracţiuni economice, este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

Potrivit gsp.ro, Federaţia Română de Fotbal, prin Departamentul de Integritate, ar fi avut informaţii că Marius Baciu joacă frecvent şi pe sume mari la pariuri şi ar fi sesizat autorităţile. “Există şi varianta că Baciu ar face parte dintr-o reţea mai amplă de trucare de meciuri pentru pariuri!”, menţionează gsp.ro, care prezintă şi imagini cu momentul în care antrenorul a fost ridicat de trupele speciale.

La meciul de miercuri, Turris s-a impus cu scorul de 3-2, revenind de la 0-2. Clubul Turris este patronat de fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Dragnea.

Marius Baciu este antrenorul echipei Turris din data de 25 octombrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.